Μιχάλης Οικονόμου - "Διδακτική και σκηνική παρουσίαση παραδοσιακών χορών - Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες).

Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). Μια εξαιρετικά ευχάριστη είδηση μοιράστηκαν ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής. Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. Στιγμές μεγάλης χαράς για τον δημοφιλή ηθοποιό ο μιχάλη οικονόμου, που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του. Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα.

Ο μιχάλης οικονόμου, που υποδύεται τον μπακάλη στην τηλεοπτική σειρά της ερτ «τα καλύτερά μας χρόνια» είχε μιλήσει τον περασμένο απρίλιο σε . Περιοδικό larissanet.gr - larissanet.gr
Περιοδικό larissanet.gr - larissanet.gr from static.larissanet.gr
Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής. Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι μαζί πολλά χρόνια και αποφάσισαν να επισημοποιήσουν και τη σχέση τους. O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο. «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο. Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. Ο μιχάλης οικονόμου, που υποδύεται τον μπακάλη στην τηλεοπτική σειρά της ερτ «τα καλύτερά μας χρόνια» είχε μιλήσει τον περασμένο απρίλιο σε . Μια εξαιρετικά ευχάριστη είδηση μοιράστηκαν ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής.

Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής.

Ο μιχάλης οικονόμου, που υποδύεται τον μπακάλη στην τηλεοπτική σειρά της ερτ «τα καλύτερά μας χρόνια» είχε μιλήσει τον περασμένο απρίλιο σε . Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι μαζί πολλά χρόνια και αποφάσισαν να επισημοποιήσουν και τη σχέση τους. Το αγαπημένο ζευγάρι, που έχει και ένα τρίχρονο παιδί, . Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο. Μια εξαιρετικά ευχάριστη είδηση μοιράστηκαν ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής. Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής. Ο μιχάλης οικονόμου έζησε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του, καθώς παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του, γιώργο μακρή. O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο. Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα. Οι δύο ηθοποιοί που έχουν ένα αγοράκι τριών ετών, επισημοποίησαν τη . «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο .

Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής. O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο. «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα. Ο μιχάλης οικονόμου έζησε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του, καθώς παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του, γιώργο μακρή.

Το αγαπημένο ζευγάρι, που έχει και ένα τρίχρονο παιδί, . Λάρισα: Άνθισαν οι αμυγδαλιές (φωτ.) - larissanet.gr
Λάρισα: Άνθισαν οι αμυγδαλιές (φωτ.) - larissanet.gr from www.larissanet.gr
Στιγμές μεγάλης χαράς για τον δημοφιλή ηθοποιό ο μιχάλη οικονόμου, που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του. Οι δύο ηθοποιοί που έχουν ένα αγοράκι τριών ετών, επισημοποίησαν τη . Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής. «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο. Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα. Μια εξαιρετικά ευχάριστη είδηση μοιράστηκαν ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής.

«η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο .

Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). Ο μιχάλης οικονόμου, που υποδύεται τον μπακάλη στην τηλεοπτική σειρά της ερτ «τα καλύτερά μας χρόνια» είχε μιλήσει τον περασμένο απρίλιο σε . Οι δύο ηθοποιοί που έχουν ένα αγοράκι τριών ετών, επισημοποίησαν τη . Το αγαπημένο ζευγάρι, που έχει και ένα τρίχρονο παιδί, . Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής. Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο. Μια εξαιρετικά ευχάριστη είδηση μοιράστηκαν ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής. «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι μαζί πολλά χρόνια και αποφάσισαν να επισημοποιήσουν και τη σχέση τους. O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο. Στιγμές μεγάλης χαράς για τον δημοφιλή ηθοποιό ο μιχάλη οικονόμου, που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του. Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα.

O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο. Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα. «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι μαζί πολλά χρόνια και αποφάσισαν να επισημοποιήσουν και τη σχέση τους. Στιγμές μεγάλης χαράς για τον δημοφιλή ηθοποιό ο μιχάλη οικονόμου, που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του.

Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. Μια συγκινητική βραδιά για τον Νίκο Κούρκουλο: ήταν όλοι
Μια συγκινητική βραδιά για τον Νίκο Κούρκουλο: ήταν όλοι from cosmopoliti.com
Μια εξαιρετικά ευχάριστη είδηση μοιράστηκαν ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής. O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο. Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι μαζί πολλά χρόνια και αποφάσισαν να επισημοποιήσουν και τη σχέση τους. Οι δύο ηθοποιοί που έχουν ένα αγοράκι τριών ετών, επισημοποίησαν τη . Το αγαπημένο ζευγάρι, που έχει και ένα τρίχρονο παιδί, . «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής.

Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες).

«η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. Ο μιχάλης οικονόμου έζησε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του, καθώς παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του, γιώργο μακρή. Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο. Το αγαπημένο ζευγάρι, που έχει και ένα τρίχρονο παιδί, . O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο. Οι δύο ηθοποιοί που έχουν ένα αγοράκι τριών ετών, επισημοποίησαν τη . Μια εξαιρετικά ευχάριστη είδηση μοιράστηκαν ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής. Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής. Ο μιχάλης οικονόμου, που υποδύεται τον μπακάλη στην τηλεοπτική σειρά της ερτ «τα καλύτερά μας χρόνια» είχε μιλήσει τον περασμένο απρίλιο σε . Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα. Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι μαζί πολλά χρόνια και αποφάσισαν να επισημοποιήσουν και τη σχέση τους.

Μιχάλης Οικονόμου - "Î"ιδακτική και σκηνική παρουσίαση παραδοσιακών χορών - Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες).. Ο μιχάλης οικονόμου έζησε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του, καθώς παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του, γιώργο μακρή. Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι μαζί πολλά χρόνια και αποφάσισαν να επισημοποιήσουν και τη σχέση τους. Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής. «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο .